Comencen les obres de millora de la deixalleria de Canovelles

18 de maig de 2023

Amb motiu de les obres de millora, la deixalleria de Canovelles romandrà tancada del dijous 25 de maig fins al dilluns 31 de juliol. La previsió inicial és tornar a obrir la instal·lació l’1 d’agost.

L’objectiu és fer-la més accessible i segura tant pels usuaris com per als treballadors, per això es construirà al moll dels contenidors una plataforma que permeti tant l’accés de vianants com l’accés mitjançant vehicle privat, i a través de la qual també s’estableixi un únic flux de circulació. També s’ampliarà l’ample de la plataforma fins als 4 metres, es col·locaran dues rampes a banda i banda, i es tornaran a situar els contenidors de manera perpendicular a l’espai d’abocament. Les obres també permetran una regulació dels accessos, de l’aforament i de les possibles cues.

Mentre s’executi l’actuació, que tindrà una durada aproximada de dos mesos, les persones que necessitin fer ús de la deixalleria podran adreçar-se a qualsevol altre de les deixalleries comarcals, sent la més propera la de les Franqueses del Vallès (ubicada a la via d’Europa amb el carrer d’Itàlia).

D’altra banda, també podran acostar-se a la deixalleria mòbil que es desplegarà a Canovelles cada dijous, on s’oferirà el servei de recollida de petit material (oli, làmpades, piles, càpsules, Cd’s…) i on s’informarà tant de la previsió de les obres com de les deixalleries on es poden descarregar la resta dels residus. La deixalleria mòbil s’ubicarà a tocar de la instal·lació en obres, al passeig interior entre la deixalleria i el CEM Thalassa. L’horari serà el següent:

  • Els dijous del 25 de maig al 29 de juny: de 9.30 a 13.30 h i de 16 a 19 h
  • Els dijous durant el mes de juliol: de 8 a 14 hores

 Per fer ús tant de les deixalleries comarcals com de la mòbil, caldrà identificar-se amb la targeta de la deixalleria. D’aquesta manera, se seguiran registrant el nombre de visites per tal d’assolir les bonificacions de fins al 20% en el rebut de les escombraries.