El Consorci participarà en la Fira EVC de Granollers

16 de maig de 2022

  • La mostra se celebrarà del 27 al 29 de maig, en el marc dels actes de l’Ascensió, al recinte firal de Granollers

El Consorci participa enguany a  la Fira d’Economia Verda i Circular (EVC) que se celebrarà del 27 al 29 de maig al Parc Firal de Granollers, en el marc de la tradicional Fira de l’Ascensió.

Amb un estand de 24 metres quadrats, ubicat al pavelló dedicat a l’Economia Verda i Circular, els assistents podran conèixer els nous projectes del Consorci vinculats a l’ampliació de la planta de digestió anaeròbica i de compostatge, així com l’activitat de l’entitat pel que fa a divulgació i educació ambiental.

Activitats paral·leles

A més, el Consorci ha organitzat dos tallers per a aquests dies de fira. El primer taller, Fem compost/planter de llavors es realitzarà  divendres, 27 de maig, entre les 12 i les 13:30 hores, i dissabte 28, de 18 a 19:30.  El segon taller, Inventem amb les deixalles, es farà divendres 27 de maig de 18 a 19:30 h i diumenge 29 de 12 a 13:30 h.

Durant els dies de la fira també es distribuirà una mostra de compost provinent de la recollida selectiva de la fracció orgànica, produït a la planta de digestió anaeròbica i de compostatge de Granollers.