El Consorci suma ja un total de 80 vehicles

24 d’octubre de 2022

El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental incorpora a la seva flota dos vehicles nous, amb els que suma ja un total de 80.

Són dos recol·lectors compactadors amb elevador de càrrega que s’incorporen al servei comarcal de recollida selectiva i prestaran servei als municipis de Caldes de Montbui, Canovelles, Granollers, Gualba, La Llagosta, Lliçà de Vall, Mollet del Vallès, Montmeló, Parets del Vallès, La Roca del Vallès, Sant Celoni, Sant Fost de Campsentelles, Sant Pere de Vilamajor, Vallromanes, Vilalba Sasserra i Sant Fost de Campsentelles.

Aquests vehicles són els més ràpids del mercat, amb una durada del cicle complet d’elevació de contenidors de només 29 segons, 11 segons per a la compactació.  Disposen de xassís RENAULT  model D26 WIDE R6x2 Municip 326 E6 i equip recol·lectors compactadors de la firma ROS ROCA model SLM SPEEDLINE/Osiris.

L’adquisició d’aquests vehicles, el cost dels quals és de 415.512,00 € IVA exclòs, forma part del procés de renovació de la flota de l’empresa pública Serveis Ambientals del Vallès Oriental, SA, per donar cobertura a les necessitats de recollida dels municipis consorciats.