Descobreix com transformem la matèria orgànica en electricitat

20 d’octubre de 2022

  • Dissabte 29 d’octubre jornada de portes obertes a la planta de digestió anaeròbica i de compostatge

El proper dissabte 29 d’octubre, en el marc de la 7a Setmana del Turisme Industrial de Catalunya, la planta de digestió anaeròbica i de compostatge ofereix una jornada de portes obertes i visites guiades sense reserva prèvia (10h, 11h i 12h).

Les visites guiades, d’1 hora de durada aproximadament, seran gratuïtes, i permetran endinsar-nos en el procés productiu que es duu a terme en aquesta instal·lació i ensenyar a la ciutadania com es valoritza el residu orgànic, com es transforma la matèria orgànica generada a les nostres llars i recollida selectivament en electricitat i compost.

Aquesta acció de proximitat farà que els ciutadans descobreixin els diferents processos productius i visquin i entenguin l’esforç, l’enginyeria i el treball tan complex que hi ha darrere de les coses que formen part del nostre dia a dia.

Els assistents també podran conèixer de primera mà els projectes d’ampliació i millora d’aquesta instal·lació.

7a Setmana del Turisme Industrial

Ens permet descobrir, de primera mà i del 22 al 30 d’octubre, com es fan les coses. Es tracta d’una oportunitat per conèixer el nostre patrimoni industrial des d’una perspectiva completament única i enriquidora, amb un variat programa d’esdeveniments que posen en valor els recursos industrials del territori

Durant 10 dies museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses obren les portes a un esdeveniment únic a Europa que ofereix la oportunitat de gaudir de desenes d’activitats per a tots els públics i descobrir el patrimoni industrial que tenim a Catalunya. I tot molt a prop de casa nostra!

Consulteu les activitats de Setmana del Turisme Industrial 2022 a https://www.xatic.cat/ca/setmana-del-turisme-industrial-2022.