Canovelles substitueix els contenidors de vidre

29 de març de 2023

  • Els nous contenidors de càrrega lateral contribuiran a fer més eficient la recollida selectiva d’aquest residu

El dia 30 de març s’inicia a Canovelles el canvi de model de contenidors de recollida d’envasos de vidre de tota la ciutat, que passen a ser de càrrega lateral.

La substitució dels contenidors, a càrrec de Serveis Ambientals del Vallès Oriental, l’empresa pública del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental, contribuirà a fer més eficient la recollida selectiva d’aquest residu.

El canvi de contenidors es farà de dilluns a divendres, en horari de 14 a 22 h. En total s’instal·laran 72 contenidors de vidre al llarg d’una setmana, i es buidaran cada quinze dies.

Els nous contenidors per a la recollida selectiva dels envasos de vidre seguiran el mateix sistema que els contenidors de paper i cartró i que els d’envasos lleugers, que ja van ser substituïts l’any 2020. El sistema de càrrega lateral escurçarà el temps en què el camió recull el contenidor. A més, els contenidors que se substitueixen són de plàstic, a diferència dels actuals que són metàl·lics. Per tant, la recollida serà més silenciosa, disminuint les molèsties per als veïns.