Noves camionetes per reforçar els serveis de recollides

22 de juny de 2023

El servei de recollida selectiva incorpora a la seva flota dos noves camionetes per reforçar el servei de recollida complementària i voluminosos als municipis  de l’Ametlla del Vallès, Bigues i Riells, Caldes de Montbui, Canovelles, Cardedeu, la Garriga, Granollers, Gualba, la Llagosta, Lliçà de Vall, Martorelles, Mollet del Vallès, Montmeló, Parets del Vallès, La Roca del Vallès, Sant Celoni, Sant Fost de Campsentelles, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Martorelles, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina, Vallromanes, Vilalba Sasserra i Vilanova del Vallès.

Els vehicles tenen una longitud total de poc més de 5 metres, el que facilita l’accés als carrers estrets. També disposen de caixa basculant i plataforma elevadora, per facilitar la recollida de voluminosos.

L’adquisició d’aquests dos vehicles, el cost dels quals és de 91.500,00 € IVA exclòs, forma part del procés de renovació de la flota de l’empresa pública Serveis Ambientals del Vallès Oriental, SA, per donar cobertura a les necessitats de recollida dels municipis consorciats.