Caldes de Montbui substitueix els contenidors de vidre

27 de gener de 2023

  • Els nous contenidors de càrrega lateral contribuiran a fer més eficient la recollida selectiva d’aquest residus

A partir del dia 1 de febrer es canvia el model de contenidors de recollida d’envasos de vidre de tota la ciutat. La substitució dels contenidors, a càrrec de Serveis Ambientals del Vallès Oriental, l’empresa pública del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental, contribuirà a fer més eficient la recollida selectiva d’aquest residu.

El canvi de contenidors es farà de dilluns a divendres, en horari de 10 a 18 h i de 17 a 01 h per minimitzar les afectacions. En total s’instal·laran 100 contenidors de vidre al llarg de dues setmanes.

Els nous contenidors per a la recollida selectiva dels envasos de vidre seguiran el mateix sistema que els contenidors de paper i cartró i que els d’envasos lleugers, que ja van ser substituïts l’any 2021. El sistema de càrrega lateral escurçarà el temps en què el camió recull el contenidor.  A més, els contenidors que se substitueixen són de plàstic, a diferència dels actuals que són metàl·lics. Per tant, la recollida serà més silenciosa, disminuint les molèsties per als veïns.