Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

07.06.21

CompostVO a les instal·lacions de Pronatur

CompostVO a les instal·lacions de Pronatur
Ampliar en una finestra emergent
Augmenta la demanda del compost provinent de la recollida selectiva i produït a la planta de digestió anaeròbica i de compostatge del Centre Comarcal de Tractament de Residus del Vallès Oriental entre les empreses del nostre entorn.

L’última en incorporar aquesta esmena orgànica als seus parterres ha estat l’empresa Pronatur, situada a Montmeló i dedicada a la valorització de residus no perillosos, incorporant-los de nou a la cadena productiva com un combustible d'alta qualitat per a la indústria (CSR, combustible sòlid recuperat).

Un adob de gran interès per l’agricultura i jardineria
El compost produït a la planta de digestió anaeròbica i de compostatge és un adob de gran interès per a l’agricultura i la jardineria. Conté una sèrie de macronutrients i micronutrients en forma de complexos químics que faciliten que siguin assimilats per les plantes. A més, augmenta la capacitat de retenció hídrica, de manera que cal regar amb menys freqüència i alhora facilita el drenatge, aconseguint sòls menys entollats. Afavoreix la germinació de les llavors i millora la nutrició mineral i proporciona substàncies amb propietats fisiològiques per les plantes.

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal