Mapa web    A-  A+     en  es        

Deixalleria mòbil

L’any 2009 es va iniciar el servei de deixalleria mòbil, que se situa alternativament en els municipis de la comarca que han sol·licitat aquest servei, seguint un calendari de visites periòdiques establert anualment.

Objectius

  • Augmentar la quantitat de residus recollits selectivament.
  • Informar dels recursos que es dediquen al tractament de residus. 
  • Oferir la deixalleria mòbil com a recurs pedagògic als centres educatius, entitats, associacions.

Horari: Dijous de 16.30 a 19.30 h Divendres de 10.00 a 13.30 h i de 16.30 a 19.30 h Dissabte de 10.00 a 14.00 h i de 16.30 a 19.30 h

Què es pot dipositar a la deixalleria mòbil? Oli vegetal i mineral, fluorescents, bombetes, piles, bateries, medicaments, aerosols, petits electrodomèstics, roba, pintures, dissolvents, envasos bruts, vidre especial, CD i DVD i voluminosos en petites quantitats.


Deixalleria mòbil


Qui la pot utilitzar?

Només podran utilitzar la deixalleria mòbil els ciutadans particulars.

Actuacions i instruments - Instruments educatius-divulgatius

Els municipis s’han encarregat d’informar del seu horari als ciutadans i ubicació; des del Consorci per a la Gestió de Residus s’ha fet publicitat del servei de forma general al butlletí i al web de l’ens, i mitjançant notes de premsa als mitjans de comunicació comarcals. També s’ha facilitat als ajuntaments material dissenyat que poden personalitzar amb l’objectiu de concretar la informació i adaptar els continguts a les realitats locals. El servei de deixalleria mòbil s’utilitza a les escoles com a element educatiu, amb monitoratge de l’activitat.

 


Instruments tècnics

  • Camió de caixa oberta amb compartiments específics per als residus.
  • Mides del remolc 2,35 m amplada x 1,52 m alçada x 6,2 m llargada.
  • Escala escamotejable antilliscant i plataforma elevadora.
  • Als laterals dues fileres de 4 contenidors amb tapa superior amb pictogrames imantats per identificar el residu i a l’extrem bidons per a oli mineral i vegetal, també presenta un espai per a voluminosos.

Horari deixalleria mòbil
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal